Waarom VacaturesAutomonteur.nl

VacaturesAutomonteur.nl levert meer actieve werkzoekenden dan andere regionale carrièresites
Elke dag plaatsen vele mensen hun CV op VacaturesAutomonteur.nl en andere aan Vacaturebank Media gerelateerde websites. Vacatures worden aantoonbaar veelvuldig bekeken door werkzoekenden in heel Nederland. 

 

VacaturesAutomonteur.nl maakt deel uit van het Vacaturebank Media Netwerk, een van de snelste groeiende bedrijven in Nederland gespecialiseerd in online recruitment. Een vacature wordt kosteloos en doelgericht doorgeplaatst op het hele netwerk.

De vacaturesites van Vacaturebank Media zijn al jaren de bekend onder werkzoekenden. Talloze bedrijven ervaren inmiddels dagelijks het gebruiksgemak en het effect van werken met onze vacaturebanken.

 

De regionale en nationale carrièresite

Het Vacaturebank Media Netwerk bestrijkt heel Nederland Het netwerk maakt gebruik van dezelfde database en werkt nauw met elkaar samen. Dit maakt het voor nationaal georiënteerde bedrijven aantrekkelijk om dit netwerk in te zetten voor hun werving.

 

Kostenefficiënt

Met VacaturesAutomonteur.nl kunt u uw wervingsbehoefte op zeer kostenefficiënte wijze managen. De investering in het plaatsen van een vacature op VacaturesAutomonteur.nl is vele malen lager dan in een dag- of weekblad. Daarbij staat uw vacature niet 1 dag, maar 7 dagen in de week, 24 uur per dag on-line ! 

 

Exposure producten

Bedrijfspresentatie
Naast het direct werven van nieuwe werknemers is het ook mogelijk meer informatie over uw organisatie te geven. Zo versterkt een bedrijfspresentatie op VacaturesAutomonteur.nl het imago, de zichtbaarheid en naamsbekendheid onder de doelgroep.   Bij bedrijven vindt U een overzicht van de meest vooruitstrevende werkgevers in de Automotive.

Banner advertising
Met een banner op VacaturesAutomonteur.nl bereikt u - volledig in uw eigen look & feel - zowel de actief als latent zoekende kandidaat. Want, een banner is ook prominent aanwezig buiten de vacaturebank. Er zijn vele bannermogelijkheden die variëren in formaat, positie, targetgroep en aantal te tonen impressies. Afhankelijk van uw specifieke doelstellingen is het bijvoorbeeld zinvol om een bepaalde periode exclusief op de homepage te staan, of juist om een target banner op specifieke functiegroepen te richten.

Is uw interesse gewekt ? Neem dan contact op met onze helpdesk. 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam