Terwolde Renault is dé officiële  Renault en Dacia dealer van Groningen en Drenthe.

Sinds juli 2009 zijn wij gevestigd in Groningen, Hoogeveen en Emmen. Een paar maanden later kwamen ook Roden en Veendam daarbij. In  september 2012 hebben wij tenslotte een vestiging in Delfzijl geopend.

 

Wij verkopen het volledige gamma nieuwe Renault- en Dacia’s modellen.

Naast particuliere verkoop zijn wij in onze vestigingen Groningen en Emmen voorzien van een professionele PRO+ bedrijfswagens afdeling geschikt voor klein- en middenkader bedrijven.

 Ook hebben wij altijd  minimaal 120 (top) occasions voor u op voorraad in verschillende prijscategorieën  en merken.

 

Terwolde beschikt  over een uitgebreide Aftersales afdeling voor onderhoud en schadeherstel. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor losse onderdelenverkoop. Onze monteurs worden voortdurend geschoold en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. 


Werken bij Louwman 

Louwman Retail B.V. maakt deel uit van de Louwman Groep, één van de grootste en meest gerespecteerde automotivegroepen van Nederland, waarin ruim 1.000 medewerkers werkzaam zijn.
De Louwman Groep is in 1923 opgericht en staat synoniem voor pionierend en succesrijk ondernemen in de automotivemarkt en bestaat onder meer uit importmaatschappijen van de automerken Toyota, Lexus en Suzuki. Sinds de oprichting zijn ruim een miljoen auto's geïmporteerd. Ook het marktleidende motorfietsmerk Suzuki en de Italiaanse motorfietsmerken Aprilia, Moto Morini en Moto Guzzi maken hier deel van uit.

Klik hier voor alle vacatures van de Louwman Retail bedrijven.

  


"Autoschade? Gebeld / Geregeld / Roggeveld".

Voor de reparatie van uw auto gebruiken wij altijd originele onderdelen. De lak die wij gebruiken is van superieure kwaliteit en zorgt voor prima bescherming. Dit is watergedragen lak, want wij hechten een grote waarde aan ARBO en milieu. Autoschade Roggeveld Roden B.V. is ISO en KZS gecertificeerd en is tevens een STEK-erkende onderneming. Wij repareren onder andere voor de verzekeraars: Interpolis, Achmea Schade Service, Topherstel, Eurogarant, Unive en Schadegarant.

Als Focwa-Eurogarant bedrijf krijgt u vier jaar garantie op de herstelde schade. Wij zorgen er ook voor dat u tijdens de reparatie van uw auto gewoon kunt blijven rijden. Een vervangende auto staat dag en nacht voor u klaar.

Autoschade Roggeveld Roden B.V. staat voor schadeherstel zonder nasleep!

Met vriendelijke groet,

Roel Roggeveld

 

Hyperspecialist
in banden en velgen

Profile Tyrecenter is de grootste en snelst groeiende allround autoserviceketen van Nederland. Het is een organisatie dat bestaat uit zelfstandige ondernemers: mensen die van nature net iets harder lopen voor u als klant. Nederland en België vormt de thuismarkt. Daarnaast is Profile Tyrecenter ook actief in Roemenie en Polen. Lees verder...

 


 

  

Altijd goed.
Altijd Voordeel.

Dat is waar Kwik-Fit voor staat.

Wij staan staan 6 dagen per week voor onze klanten klaar om ze direct te helpen. De formule “Binnen zonder afspraak, klaar terwijl u wacht” wordt zo dagelijks waargemaakt. Bovendien wil Kwik-Fit u de voordeligste autoservice bieden zonder concessies te doen aan een hoge kwaliteit. De materialen en producten die Kwik-Fit gebruikt zijn dan ook zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle medewerkers volgen regelmatig gespecialiseerde opleidingen en trainingsprogramma’s, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken. Kortom, Kwik-Fit wil 100% tevreden klanten. Meer informatie..

 


 

Vakgarage Letmaath

 

Welkom op de bij  Vakgarage Letmaath. Vakgarage Letmaath is aangesloten bij de Vakgarage formule.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn verzorgen wij uw totale automobielbehoefte. Dit houdt onder andere in dat wij u zowel een nieuwe als jong gebruikte occasion kunnen verkopen, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto kunnen verrichten en uw schade kunnen herstellen. Daarnaast kunt u uw auto bij ons voorzien van brandstof.

Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met bijna 150 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

 

 

 

 

Logo

 

 

 

Infra-Noord is een initiatief van SELECT people | Roden en is de grootste vacaturebank voor Infra vacatures in Noord Nederland.

Wij werken inmiddels met een groot aantal gerenommeerde bedrijven samen om onze volleerde vakkrachten in te zetten van project naar project. Bent u op zoek naar een geschikte medewerker voor tijdelijk, of vast werk? Wij bemiddelen in tijdelijke en vaste banen bij Infra bedrijven in heel Noord Nederland. De naam SELECT people is vanaf aanvang een begrip in het leveren van vakbekwame kandidaten waarbij kwaliteit voorop staat. Omdat wij onze vakkrachten serieus nemen en ook onze klanten laten wij u op voorhand weten dat wij uitsluitend onze tarieven berekenen aan de hand van de betreffende CAO.

Talloze bedrijven ervaren inmiddels dagelijks het gebruiksgemak en het effect van werken met SELECT people. Ons netwerk bestrijkt heel Nederland, dit maakt het ook voor nationaal georiënteerde bedrijven aantrekkelijk om SELECT people in te zetten voor hun werving.

Is uw interesse gewekt? Neemt dan contact op met de vestiging te Roden Tel. 050-5010708.

 

 

Welkom op Vacatures Voeger.nl

Wij bemiddelen in tijdelijke en vaste banen bij voegbedrijven in heel Nederland.

Vacatures Voeger.nl is een initiatief van SELECT people en is de grootste vacaturebank voor voegers in Nederland. Hier tref je vacatures van de verschillende bedrijven uit de branche.

SELECT people zoekt enthousiaste kandidaten voor uitdagende vacatures. Dat doen wij branchebreed, voor grote en kleine bedrijven, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Haal het maximale uit het beschikbare vacatureaanbod.

Voegbedrijf Groningen, Voegbedrijf Assen, Voegbedrijf Ten Boer, Voegbedrijf Spijkenisse, Voegbedrijf Haren, Voegbedrijf Tynaarlo, Voegbedrijf Sneek, Voegbedrijf Leeuwarden, Voegbedrijf Drachten, Voegbedrijf Hoogezand, Voegbedrijf Veendam, Voegbedrijf Winschoten, Voegbedrijf Scheemda, Voegbedrijf Stadskanaal, Voegbedrijf Klazienaveen, Voegbedrijf Emmen, Voegbedrijf Delfzijl, Voegbedrif Appingedam, Voegbedrijf Uithuizen, Voiegbedrijf Roden, Voegbedrijf Zuidhorn, Voegbedrijf Leek, Voegbedrijf Dokkum, Voegbedrijf Harlingen, Voegbedrijf Bolsward, Voegbedrijf Gorredijk, Voegbedrijf Wolvega, Voegbedrijf Steenwijk, Voegbedrijf Meppel, Voegbedrijg Staphorst, Voegbedrijf Dedemsvaart, Voegbedrijf Coevorden, Voegbedrijf Ter Apel, Voegbedrijf Oude Pekela, Voegbedrijf Bedum, Voegbedrijf Leek, Voegbedrijf Buitenpost, Voegbedrijf Zwaagwesteinde, Voegbedrijf Burgum, Voegbedrijf Stiens, Voegbedrijf Lemmer, Voegbedrijf Hoogeveen, Voegbedrijf Hardenberg, Voegbedrijf Beilen, Voegbedrijf Smilde, Voegbedrijf Gorredijk, Voegbedrijf Buitenpost, Voegbedrif Grootegast, Voegbedrijf Vries, Voegbedrijf Yde, Voegbedrijf Dwingeloo, Voegbedrijf Musselkanaal, Voegbedrijf Emmer-Compascuum, Voegbedrijf Zuidbroek, Voegbedrijf Hoogezand, Voegbedrijf Steenwijk, Voegbedrijf Urk, Voegbedrijf Dronten, Voegbedrijf IJsselmuiden, Voegbedrijf Kampen, Voegbedrijf Zwolle, Voegbedrijf Dalfsen, Voegbedrijf Ommen, Voegbedrijf Vroomshoop, Voegbedrijf Vriezenveen, Voegbedrijf Heino, Voegbedrijf Raalte, Voegbedrijf Wezep, Voegbedrijf Wapenveld, Voegbedrijf Heerde, Voegbedrijf Nunspeet, Voegbedrijf Epe, Voegbedrijf Holten, Voegbedrijf Wierden, Voegbedrijf Almelo, Voegbedrijf Borne, Voegbedrijf Oosterwolde, VoegbedrijfAppelscha, Voegbedrijf Gorredijk, Voegbedrijf Smilde, Voegbedrijf Kollum, Voegbedrijf Dokkum, Voegbedrijf St. Annaparochie, Voegbedrijf Franeker, Westerbork, Voegbedrijf Eemshaven, Voegbedrijf Pieterburen.

Welkom op Uitzendbureau voeger.nl

Wij bemiddelen in tijdelijke en vaste banen bij voegbedrijven in heel Nederland.

Uitzendbureau Voeger.nl is een initiatief van SELECT people en is de grootste vacaturebank voor voegers in Nederland. Hier tref je vacatures van de verschillende bedrijven uit de branche.

SELECT people zoekt enthousiaste kandidaten voor uitdagende vacatures. Dat doen wij branchebreed, voor grote en kleine bedrijven, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Haal het maximale uit het beschikbare vacatureaanbod.

snijvoeg,knipvoeg,dagvoeg,schaduwvoeg,sterk in voegwerk,gevelresauratie,platvolle voeg,gevel impregneren,voegersbedrijf,platvolle voeg met dagstreep,voegwerk renoveren,terugliggende voeg,vakbekwame voeger,gesneden voeg,doorgestreken voeg, verdiepte voeg doorgestreken, vacatures voegers,holle voeg,bol geklopte voeg,lintvoegen,verdiepte voeg, schaduw voeg,iets teruggehouden voeg,gevel renovatie, voegwerk vervangen,platvol gladde voeg,geknipte of gesneden voeg,voegwerk impregneren,platvol geborstelde of gekamde voeg. voegbedrijven,vacaturesvoeger,gevelrestauratie,uitzendbureau Deventer,SELECT people,voeg specialist,voegwerk renoveren nieuw

 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren